Tack Byggdax i Mälardalen för det nya badrummet!

Nej men se god kväll på er allihopa och riktigt varmt välkomna in hit till bloggen alla trevliga människor. Det är en riktigt kall januarikväll idag och jag sitter i köket med en mugg varm choklad och fick lust att skriva några rader i min blogg till er, mina underbara och fina läsare. Jag välkomnar er in till bloggen och till ett inlägg som ska handla om ett företag inom badrumsrenovering i Huddinge, Botkyrka och Södertälje som heter Byggdax i Mälardalen AB. Hit vänder man sig om man vill få hjälp med en bra och högkvalitativ badrumsrenovering. På grund av att jag själv anlitade detta företag för badrumsrenoveringen i min villa här i Huddinge så vill jag nu berätta om det för er, bästa läsare!  

 

Jag är verkligen grymt imponerad av det jobb som Byggdax i Mälardalen har gjort och riktigt glad över mitt nya, fina och funktionella badrum. Det är en väldigt hög standard nu och det är riktigt gediget gjort. Mitt försäkringsbolag var här och kontrollerade efter avslutat jobb och det var absolut inga problem. Stackars dom som råkar ut för fuskbyggare, då får de ju inte ens teckna en försäkring! Byggdax i Mälardalen det är en till 100 % pålitlig och seriös firma. Det finns tyvärr många klåpare i branschen och många har fått sin tillvaro förstörd. Detta behöver du aldrig vara orolig för när du låter denna eminenta firma göra jobbet. Hos mig är badrummet proffsigt och fackmannamässigt utfört och dessutom blev det prisvärt när jag använde mig av rotavdraget. Kontakta gärna denna firma och se vad de kan göra för dig ifall det är så att du planerar att renovera ditt badrum i Huddinge med omnejder. Nu önskar jag er en fortsatt fin kväll mina läsare!