Keni Fynd AB

Varmt välkomna hit in till min blogg alla underbara och fina människor och det är verkligen så roligt när jag får berätta för er om olika saker i stort och i smått. Jag bugar och tackar för alla de fina kommentarer som jag har fått av er läsare i mina tidigare inlägg. Jag älskar ju att prata om sånt som sker i vardagslivet och idag har jag en fråga till er läsare; är ni intresserade av en loppis i närheten av Kristianstad, Hässleholm eller Osby?  

Butiksloppis är namnet på denna loppis i Kristianstad där jag lämnade in en hel del saker till försäljning. Min fru klagade över att jag samlade på allt möjligt och hon var mäkta irriterad för det låg saker i varje rum som var mina. Det hade blivit ont om plats och gumman därhemma blev närapå folkilsken. Om jag fick bestämma så hade jag gärna fyllt på vårt hem med fler saker men nu är det ju så att HSB (Hon som bestämmer), krävde att jag skulle göra mig av med en del av grejerna i alla fall och det är där Butiksloppis i Kristianstad kommer in i bilden. De tog en liten, liten avgift för att sälja mina saker och denna förmedlingsavgift är inget att orda om. Nu vet jag att det jag sålde på Butiksloppis i Kristianstad kom till nytta och blev till glädje för någon annan och det kan jag leva med. Särskilt som jag tjänade en slant på det hela. Oavsett om du är ute efter att sälja något, eller om du vill handla på denna loppis så tycker jag att du skall bege dig dit. Att handla second-hand är hållbart och bra för miljön! Tack för idag och på återseende!