Här i Kiruna behövs massor av vitaminer

Verkligen roligt att få skriva till er här i bloggen även idag för jag har inte insett förrän det senaste hur många det är som följer mig och tycker om att läsa om det som jag berättar. Inte för att det är något särskilt intressant med mig, en frånskild trebarnsmamma uppe i Kiruna, men tydligen så är det väl så att det som händer här i det vardagliga livet är sådant som ni andra känner igen er i. Och vet ni vad? Hälsokraft Kiruna har jag besökt nu igen. Vitaminer och mineraler i Kiruna kan sannerligen behövas med tanke på att solen gick ner för att inte återvända alls än på några veckor. Polarnatten är här, och för att klara av tillvaron här uppe när det är som mörkast så är det ju väldigt bra att en butik som Hälsokraft Kiruna finns.  

Det gäller ju att ta ansvar för sin situation och med tanke på bristen på dagsljus och att var och varannan människa här uppe därför lider brist på vitamin D, så kan det behövas ett tillskott av D-vitaminer men också andra vitaminer eller mineraler kan vara väldigt bra att ta. Om man är rädd om sin hälsa vill säga, och det är jag, bästa läsare. Hälsokraft Kiruna är ett bra ställe att inhandla dylika vitaminer och mineraler i Kiruna med andra ord, ett ställe som jag nog allt tycker att även ni, mina finaste och underbara läsare kunde ha nytta av att besöka. Även hudvård och kostrådgivning är sådant som finns på detta ställe. Och riktigt sköna och bekväma hälsoskor. Nu blir det strax en promenad med hundarna, hoppas gubben min har skottat här utanför. Tack för att ni läste!